Eritrit Plusz 0,5kg - 500g Nagyobb

Eritrit Plusz 0,5kg - 500g

PL59907801069

Új termék

Az Eritrit Plusz egyesíti a stevia és az eritrit kedvező hatását. Az Eritrit Plusz 98% eritritolt és 2% steviát tartalmaz. Édesítő ereje 2 kg cukoréval azonos.

Bővebb leírás

7-10 munkanap

A termék gyártója/forgalmazója
Szigeti Mirkó

1 981 Ft

4 Ft / g

Részletes leírás

Nincs hatással a vércukorszintre, így cukorbetegek is fogyaszthatják. Csak úgy, mint a xilit, az eritritol sem okoz fogszuvasodást. Édesítőereje 60-80%- a répacukornak, íze hűs és édes. Utóíze nincs. A többi cukoralkoholtól eltérően teljes mértékben felszívódik a vékonybélben, így nincs laxatív hatása. Metabolitjai a vesén keresztül választódnak ki és a vizelettel szinte változatlanul el is hagyják a testet. Kandida diétát folytatók is fogyaszthatják, ugyanis jelentős gombaszaporodást gátló hatással rendelkezik. Cukor erjesztésével állítják elő egy betegséget nem okozó (nem patogén) mikroorganizmus, a Moniliella pollinis segítségével. Az így erjesztett terméket szűrik majd kristályosítják, mellyel majdnem 100%-os tisztaság érhető el.

A Stevia egy Dél-Amerikában őshonos és édes leveléről nevezetes fűszer- és gyógynövény. A leveléből kinyerhető steviosidok mintegy 300-szor édesebbek a cukornál, kivonatai pedig akár 300-szor is édesebbek tőle. 

A termék 98% eritritolt és 2% steviát tartalmaz, 2 kg kristálycukor édesítő erejének felel meg. 

 

Hasonló termékek ( 5 )

Akik ezt a terméket választották, ezeket vásárolták még