Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

  
Az ország 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont segítségével személyesen is átveheted a megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pontok olyan Relay logó , Inmedio logó hírlapüzletek valamint OMV és avanti töltőállomások melyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ), az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak, míg az OMV töltőállomások és Avanti benzinkutak a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

Ha nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget. A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont-okon bankkártyával történő fizetésre is.

A Pick Pack Pont-ok óriási előnye bármely más postaszolgálattal szemben az az, hogy a csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, ráadásul felár felszámítása nélkül!

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor e-mailben értesít a Pick Pack Pont rendszer, melyet követően csomagod azonnal átveheted, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amelyek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.

 

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor történik. A "szállítási módok"-nál kiválasztod a Pick Pack Pont-ot, majd az alatta található átvételi pont választóban válaszd ki az átvételi pontot, ahol át kívánod venni a megrendelt termékeket. Ezek listáját itt alul, illetve futárszolgálat weboldalán megtalálod.

Az átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 8.00 óráig megrendelt termékeket, ha a termék(ek) raktáron van(nak), Budapesten 2-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-4 munkanapon belül veheted át  az általad kiválasztott csomagpontban. Kivéve ha:

  • az adott terméknél más szállítási idő van feltüntetve,
  • kereskedelmi partnereink 3 napnál hosszabb időre vállalják csak annak beszerzését,
  • az adott termék(ek) hiánycikk(ek),
  • baleset, előre nem látható közlekedési akadályok esetén.

 

Amennyiben a feltüntetett szállítási határidőt meghaladja a kiszállítás időpontja, erről feltétlenül tájékoztatunk és természetesen a türelmedet megháláljuk. A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérünk, hogy a telefonszámod minden esetben add meg! Telefonszám és elektronikus levelezési cím megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

 

A csomagküldés díja:

 20 kg súlyhatárig Magyarország egész területén csomagonként:

 - utánvéttel bruttó 1 300 Ft

A csomagolásért külön díjat nem számolunk fel.

 

Pick Pack Pontok listája: