Termékek kiszállítása

 


Megrendeléskor az alábbi kiszállítási mód közül választhatsz:

A futárszolgálattal történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá szállító partnereink garantálják, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A furtárszolgálattal megrendelt csomagok a feladást követő 1-2 munkanapon belül érnek el Hozzád. A házhozszállítást csomagonként 40 kg-ig a trans-o-flex Logistics Group futárszolgálat válallja.  Átmenetileg szünetel

A megrendelt csomag átvételére Pick Pack Pontokon keresztül is lehetőség van. A Pick Pack Pontokon keresztül történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá rendkívül praktikus, hiszen amikor az ideje azt lehetővé teszi, a Hozzád legközelebb eső Pick Pack Ponton átveheted a küldeményt. A csomag a feladást számítva 3-5 nap alatt érkezik a Pick Pack Pontra, ahol 5 napon keresztül őrzik azt. A csomagok továbbítására Pick Pack Ponton keresztül 20 kg-os súlyhatárig van lehetőség.

 

A megrendelés napján csak abban az esetben tudjuk a megrendelt árut elküldeni, ha a megrendelés reggel 8 óráig beérkezik és a termék(ek) raktáron van(nak). A várható szállítási idő 4-10 munkanap. Kivéve ha:

  • az adott terméknél más szállítási idő van feltüntetve,
  • kereskedelmi partnereink 3 napnál hosszabb időre vállalják csak annak beszerzését,
  • az adott termék(ek) hiánycikk(ek),
  • baleset, előre nem látható közlekedési akadályok esetén.

 

Amennyiben a feltüntetett szállítási határidőt (max. 5 munkanap) meghaladja a kiszállítás időpontja, erről feltétlenül tájékoztatunk és természetesen a türelmedet megháláljuk. A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérünk, hogy a telefonszámod minden esetben add meg! Telefonszám és elektronikus levelezési cím megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

 

Szállítási díjak összefoglalása
Szállító   
Trans-o-flex1150 Ft
Pick Pack Pont1300 Ft

A második kézbesítésre (ha a csomag nem a mi hibánkból, vagy sérülés miatt érkezik vissza hozzánk), a második kézbesítésért felárat kell felszámolnunk, melynek értéke 1000 Ft.

Ha megrendelésed értéke eléri a 15.000 Ft-ot a szállítás költségét átvállaljuk. Sajnos azonban ha a csomagot nem veszed át, ám később ismét szeretnéd azt kézhez kapni, a második kiszállítás költségeit Neked kell állnod.

Szállító partnereinkről bővebb információt, részletes leírást ezen az oldalon (fentebb) a nevükre való kattintással, vagy az áruház (összes oldalának) alján található szállítói ikonokra kattintva kaphatsz.