Gyártók

Népszerű termékek

Kókusz- és magolajak

Fűben-fában orvosság. A növényekben a természet gyógyító ősereje rejlik. Az ős-vegetáció éltető nedűjét kivonva és asztalunkra helyezve, mi is részesedhetünk ebből az erőforrásból. Sok betegség megelőzhető, visszafordítható ezen, telítetlen zsírsavakban gazdag olajok fogyasztásával. Építsük be hát ezeket a magas vitamin és ásványianyag-tartalmú ...

Fűben-fában orvosság. A növényekben a természet gyógyító ősereje rejlik. Az ős-vegetáció éltető nedűjét kivonva és asztalunkra helyezve, mi is részesedhetünk ebből az erőforrásból. Sok betegség megelőzhető, visszafordítható ezen, telítetlen zsírsavakban gazdag olajok fogyasztásával. Építsük be hát ezeket a magas vitamin és ásványianyag-tartalmú élelmiszereket a mindennapi táplálkozásunkba. A hidegsajtolásnak köszönhetően a növény kincsei változatlan formában maradnak jelen az olajokban.

Bővebben

Kókusz- és magolajak 2 terméket találtam.

Mutat 1 - 2 / 2
 • Előnézet
  1 267 Ft 1 334 Ft -5% 1 munkanapon belül

  A szűrt kókuszolaj teljesen szagtalan, ízsemleges olaj. Emiatt akár édességek, akár húsok, sós sütemények elkészítéséhez is remekül használható. Rendkívül egészséges, sem vegyszert sem tartósítószert nem tartalmaz. Nem hidrogénezett. A kókuszolaj laurinsavat tartalmaz, melyet az anyatejben is megtalálhatunk. 

  1 267 Ft 1 334 Ft -5%
  Akció!
  1 munkanapon belül
 • Előnézet
  1 105 Ft 1 munkanapon belül

  Ellenőrzött, vegyszermentes természtésből származó, friss kókuszból hidegen sajtolt és kizárólag szűréssel tisztított kókuszolaj.

  1 105 Ft
  1 munkanapon belül
Mutat 1 - 2 / 2