Akciók

Jelenleg nincs elérhető különleges termék.

Gyártók

Népszerű termékek

Kókusz- és magolajak

Fűben-fában orvosság. A növényekben a természet gyógyító ősereje rejlik. Az ős-vegetáció éltető nedűjét kivonva és asztalunkra helyezve, mi is részesedhetünk ebből az erőforrásból. Sok betegség megelőzhető, visszafordítható ezen, telítetlen zsírsavakban gazdag olajok fogyasztásával. Építsük be hát ezeket a magas vitamin és ásványianyag-tartalmú ...

Fűben-fában orvosság. A növényekben a természet gyógyító ősereje rejlik. Az ős-vegetáció éltető nedűjét kivonva és asztalunkra helyezve, mi is részesedhetünk ebből az erőforrásból. Sok betegség megelőzhető, visszafordítható ezen, telítetlen zsírsavakban gazdag olajok fogyasztásával. Építsük be hát ezeket a magas vitamin és ásványianyag-tartalmú élelmiszereket a mindennapi táplálkozásunkba. A hidegsajtolásnak köszönhetően a növény kincsei változatlan formában maradnak jelen az olajokban.

Bővebben

Kókusz- és magolajak Egy termék érhető el.

Mutat 1 - 1 / 1
  • Előnézet
    1 290 Ft 7-10 munkanap

    A szűrt kókuszolaj teljesen szagtalan, ízsemleges olaj. Emiatt akár édességek, akár húsok, sós sütemények elkészítéséhez is remekül használható. Rendkívül egészséges, sem vegyszert sem tartósítószert nem tartalmaz. Nem hidrogénezett. A kókuszolaj laurinsavat tartalmaz, melyet az anyatejben is megtalálhatunk. 

    1 290 Ft
    7-10 munkanap
Mutat 1 - 1 / 1