Gyártók

Gyümölcs- és zöldséglevek, lekvárok

9 terméket találtam.
Gyümölcs- és zöldséglevek, lekvárok
A lekvár nevére már 1350-ben rátalálhatunk. A középkori orvosok latin kifejezéssel alactuarium-nak (magyarosodva liktárium-nak) nevezték azt a mézes szirupot, mely arra volt hivatott, hogy az önmagában keserű gyógyszereket belekeverhessék. Ma már persze nyoma sincs a rossz ízű pirulák felturbózásának, az viszont tény, hogy a lekvár ma is gyógyszer. Mivel ezek a lekvárok hosszas főzés nélkül készülnek, így megőrzik a vitamintartalmukat. Kóstold meg a natúr lekvárokat, szörpöket és élvezd a gyümölcsök és zöldségek nektárjait.

Alkategóriák

  • Natúr lekvárok

    Az itt található lekvárokat hidegen, magtalanítva passzírozzák ki, és csak hetven Celsius-foknál alacsonyabb hőfokon kezelik. A termék kiváló minőségének az is a titka, hogy még mindig kézzel keverik, s csak nekünk gyártják limitált mennyiségben természetes édesítők felhasználásával. Válogasson kedvére a természet patikájának értékes gyümölcseiből készített lekvárok közül, kóstolja meg a Nap érlelte gyümölcsök fenséges, eredeti ízeit!

  • Natúr gyümölcs- és zöldséglevek

    A natúr gyümölcs- és zöldséglevek egészséges frissítők a nyári hőségben, a téli hidegben pedig vitaminokat juttatnak a szervezetünkbe. A gyümölcsök és zöldségek eredeti ízével csalogatnak, hozzáadott cukrot vagy édesítőszert nem tartalmaznak.